Online érettségi felkészítő kedvezményes áron

Az érettségi megkezdése előtt győződjön meg arról, hogy minden megvan-e, amire szüksége van. Ez magában foglalhatja a papírt és az írószereket, a laptopot, édességeket, italokat, vagy akár egy pulóvert is, ha valószínűleg fázik; tudnia kell, mi működik a legjobban.

Online érettségi felkészítő elérhető az erettsegi-felkeszito.hu weboldalon tehát nézzen be hozzánk még ma és mindent megtalál ami érdekelheti az érettségivel kapcsolatban.  Különféle revíziós technikák léteznek, és minden embernek megvan a maga preferenciája arról, hogy melyik működik a legjobban. Meg kell határoznia azokat a technikákat, amelyek segítségével személyesen megismerheti, megszilárdíthatja és megtarthatja az érettségihez szükséges ismereteket. Tanulókártyák: Készítsen jegyzeteket hordozható eszközökre, amelyeket magával hordozhat. Kis kártyákra felírhatja a legfontosabb fogalmak összefoglalóit, és ezeket felszólításként használhatja a memória számára. A kártyák megtekintése különösen produktív módszer a „holt” idő eltöltésére, amikor nem tehet mást, például egy buszon utazással töltött időre gondolunk. Memória segédeszközök: diagramok, emlékeztetők és memóriahorgok használata segíthet a konkrét tényekre való emlékezésben. Írjon olyan dolgokat, amelyekre emlékezni próbál, a post-it jegyzetekre, és helyezze azokat oda, ahol gyakran láthatóak lesznek, például a szobájában.

Online érettségi felkészítő
Online érettségi felkészítő

Korábbi dolgozatok: Ha időzített körülmények között teszteli önmagát korábbi dolgozatokkal, akkor megértheti, mit várnak elöntől az érettségin, és lehetővé teszi a vizsga technikájának gyakorlását. Nagyon hasznos tudni az érettségi formátumát és a kérdések típusát is – erről is megkérdezheti a tanárát. Csoportos tanulás: Néhány diák hasznosnak találja, ha találkozik barátaival, hogy megbeszéljék a tanulámnyokat és teszteljék egymást. További információkért és az érettségi felkészítésért nézzen be az erettsegi-felkeszito.hu weboldalra.