Opi körömlakk beszerzése az internetről

Az OPI körömlakk gazdag, tartós, magas fényű, színes körömlakk természetes körmökhöz. Az OPI körömlakk határozza meg a teljesítményt és a trendet szuper árnyalatokat. Az OPI körömlakk gazdag színű és tartós. Az OPI körömlakkok mindent tartalmaznak, amit csak szeretne. Az OPI körömlakkok nem tartalmaznak DBP-t, toluolt vagy formaldehidet, és nem tesztelik állatokon.

Opi körömlakk a probeauty.hu weboldalon vár mindenkit, tehát nézzen be hozzánk ha ön is régóta kipróbálná ezeket a magas minőségű lakkokat. Az OPI géllakk gél és körömlakk keveréke. Mivel olyan, mint egy lakk, nem használható a köröm kiterjesztésére. Mivel azonban olyan, mint egy gél, növeli az erőt és a tartósságot. Hosszú távon az OPI géllakk sokkal kevésbé károsítja a körmöket, mint a hagyományos gélek (vagy akrilok). Az akrilok és gélek műkörmökre használhatók a természetes körömágy fölé helyezve. Mindkettő elkészíthető a köröm formájához igazodva, vagy meghosszabbítható. Tehát, ha hosszabb körmöket szeretne, akkor akril vagy gél kiterjesztést kér. Az emberek akrilokat és géleket is kapnak, hogy erősebbek legyenek a körmeik (hosszú távon azonban gyengítik a természetes körmöt). Természetesen az akril és a gél nagyon különböző termékek.

Sokan összetévesztik a géleket az OPI géllakkal. Ez azért van, mert az OPI géllakk gélt tartalmaz, ezért sok fogyasztó összekeverte a terminológiáját, és „gél manikűr” -t kért, amikor valójában az OPI körömlakkra gondol. Tehát a gél manikűr egyfajta kitalált név az OPI géllakk számára (az iparban dolgozók többnyire a Shellac kifejezést használják). Eközben az OPI körömlakk és a géllakk nem ugyanaz a szolgáltatás. Ahogy az akrilok és gélek összetevői, eljárásai és eredményei különböznek, ugyanez igaz az OPI géllakkra és a gélre is. Amennyiben többet tudna meg, keresse fel a probeauty.hu weboldalt.