Óriási kávéfőző készlet online!

A kotyogós kávéfőzők lehetnek szabványosak és elektromosak is. A szabványos edényeket gáz- és indukciós tűzhelyekre helyezik, míg az elektromosak időzítővel és hőmérővel vannak felszerelve. Ennek a kávéfőzési módszernek a használatakor semmi sem olyan fontos, mint levenni az edényt a tűzről, amint az ital elkezd folyni a felső kamra nyílásain. Ez megakadályozza, hogy a kávé felforrjon, és ennek következtében elveszítse ízét.

Kávéfőző készletünk várja az ekiraly.hu weboldalon, tehát nézzen be hozzánk bátran és megtekintheti a legjobb gépeket és azok illusztrációit is.  Az otthoni használatra szánt félautomata kávéfőzők általában egy főzőcsoporttal rendelkeznek, míg a kávézós modellek legfeljebb három főzéssel rendelkeznek. Barométer: egyes gépeken egy barométer található, amely a kávéfőzés során elért nyomást jelzi (9 bar körül kell lennie), míg más gépeknél van egy második barométer, amely a kazánnyomást is mutatja. Amikor a barométer eléri az 1,1 bar értéket, ez azt jelzi, hogy a gép már felmelegedett és használható kávéfőzésre. Hőmérő: ha kávéfőzője lehetővé teszi a víz hőmérsékletének beállítását, állítsa 90-94°C-ra. A félautomata kávéfőzőket általában kávézókban és bárokban találják meg. Az ilyen kávégépek segítségével valódi eszpresszót készíthet. A kávé ily módon történő főzéséhez tudásra és készségekre van szükség, de ha egyszer rászokott, akkor egyéni ízlésre szabhatja italait.

A fő különbség az ilyen típusú készülékek és a teljesen automata kávéfőzők között abban rejlik, hogy az őrölt kávét magának kell a portaszűrőbe tenni. A tökéletes eredmény érdekében használjon frissen őrölt kávét, de ha nem szakértő, az előre őrölt kávé is jól működik. További részletekért és kávéfőző rendelésért nézzen be az ekiraly.hu-ra.