Padlóvédelem a legjobb áron!

Tudta, hogy a legtöbb padlógyártó érvényteleníti garanciáját, hacsak nem használ székalátéteket? Ugyanis székalátét nélkül a gördülő irodai székek károsítják a padló felületét. A székalátétek védik a padlót a bemélyedéstől, a horzsolásoktól és egyéb nyomoktól, valamint a kiömléstől.

Padlóvédelem székalátétekkel elérhető a padlovedelem.hu weboldalon, tehát nézzen be hozzánk és tudjon meg mindent a székalátétek fontosságáról és az árakról. A székalátétek sokkal könnyebbé teszik a munkaterületen belüli mozgást – 80% -kal kevesebb erőfeszítést igényel gördítése szőnyegen, mint a székalátéten. A szék egész napos szőnyegen forgatása hátfájást és lábfeszülést okozhat. A minőségi székalátét megakadályozza, hogy a statikus anyag elérje a számítógépet vagy más elektronikus berendezést, ahol az adatok elvesztését vagy a berendezés károsodását okozhatja. A megfelelő székalátéttel könnyebben mozoghat a munkaterületén, meghosszabbítja a padló élettartamát – valódi pénzt takaríthat meg és megvédi adatait és berendezéseit a statikus elektromosságtól.

Először is, milyen padlóburkolatot borít a székalátét? Ha kemény felületről van szó, például keményfa, laminált, vinil vagy csempe, akkor sima székalátétet szeretne, amely nem károsítja a padlót, és megakadályozza a szék elmozdulását. Ezek a székalátétek vékonyabbak és általában egyenesek, nem rendelkeznek ferde (lejtős) élekkel. Ha bármilyen más típusú puha padlóval rendelkezik, válasszon egy alátétet, amelynek alsó részén kis bütykök vannak, és amelyeket kifejezetten arra terveztek, hogy a székalátétet a helyén tartsa anélkül, hogy károsítaná. Ha a munkaterülete számítógépeket vagy más elektronikus berendezéseket tartalmaz, érdemes antisztatikus székalátétet vásárolni. Minél vastagabb a padló, annál vastagabb legyen a székalátét. Amennyiben többet tudna meg keresse fel a padlovedelem.hu weboldalt.