Párologtató kedvezményes vásárlása

Az illóolajok jól ismert vírusellenes, antibakteriális és fertőtlenítő tulajdonságai elpusztítják a baktériumokat, segítenek pl. semlegesítő formákban is. Olyan helyiségekben is használja a párologtatót, ahol jól ki tudja használni ezt a fertőtlenítő hatást! Bizonyított, hogy a természetes, baktericid illóolajok megakadályozzák a baktériumok, vírusok és gombák szaporodását.

Párologtató várja kedvezményes árakkal a citidepo.hu weboldalon, tehát nézzen be hozzánk és itt mindent megtudhat ami csak érdekelheti, ráadásul néhány kattintással rendelhet majd. A leghatékonyabb fertőtlenítőszerek a levendulaolaj, a citromolaj, a teafaolaj, a szegfűszegolaj, az eukaliptuszolaj, a mandarinolaj, a fahéjolaj vagy a borsmentaolaj, amely különösen népszerű nátha idején. Ezeket diffúzorban használhatja a nehezen szellőző és nedves hajlamú helyiségek tisztításához, a fürdőszoba, a WC vagy a konyha fertőtlenítéséhez. A „hordozható” párásító mérete változhat a kis asztali készüléktől a nagy, padlóra szerelhető egységig. A vizet rendszerint rendszeresen manuálisan töltik bele. A leggyakoribb hordozható párásító, a párologtató. Az alacsony páratartalmú helyiségek nagyobb párolgási sebességgel rendelkeznek, mint a magas páratartalmú helyiségek. Ezért ez a típusú párásító részben önszabályozó; a szoba páratartalmának növekedésével a vízgőz kibocsátása természetesen csökken.

Rendszeresen öblítésre vagy cserére van szükségük ezeknek a készülékeknek; ha ez nem történik meg, a levegő nem tud átjutni rajtuk, és a párásító leállítja a terület nedvesítését, és a tartályban lévő víz ugyanazon a szinten marad. A párologtató melegíti vagy forralja a vizet, gőzt és nedvességet engedve a levegőbe. Gyógyhatású inhalátort is adhatunk a párologtatóhoz a köhögés csökkentése érdekében. Amennyiben megtekintené LED-es párologtatóinkat és megrendelné ezeket keresse fel a citidepo.hu weboldalt.