Peugeot alkatrészek rendelése egyszerűen online

A Peugeot autók a legnépszerűbb járművek Franciaországban. Évek óta magas színvonalú, megbízható és környezetbarát körülmények között készülnek el. Ezek az autók ötször nyerték már el az „Év Európai Autója” díjat.

Peugeot alkatrészek rendelése egyszerűen online az alkatreszek.hu weboldalon megvalósulhat méghozzá igen kedvezményes áron, villámgyors házhozszállítással. Weboldalunk széles kínálatában talál majd hűtőrendszereket, futómű alkatrészeket, motor alkatrészeket, fék alkatrészeket, autóelektronikai felszereléseket, valamint fényszórókat és világító alkatrészeket is. A Peugeot cég volt az első, amely teljesen hibrid dízelmotort mutatott be. A HYbrid4 technológia lehetővé teszi a vezető számára a 4 vezetési mód egyikének kiválasztását. A vezérlőegység automatikusan elosztja a terhelést a dízelüzemű és az elektromos motorok között, az útviszonyoknak és a kiválasztott vezetési módnak megfelelően. Ezt a technológiát a 3008 GT HYbrid4 kereszteződésen használják, bár PureTech benzinmotorokkal vannak felszerelve. A gyártó által megadott előírások valóban lenyűgözőek.

A benzinmotor teljesítménye 200 lóerő. Ezenkívül a crossover két 110 lóerős és 112 lóerős villamos motorral van felszerelve. Az autó 5,9 másodperc alatt gyorsul fel 100 km/h sebességre. Az üzemanyag-fogyasztása pedig 1,3 liter/100 km. A vezetőülés innovatív i-Cockpit-koncepcióját a szakértők és az ügyfelek nagyra értékelték. Az ergonómikus kialakítású belső tér lehetővé teszi a kezelőgombok intuitív elhelyezkedését és a jármű fő funkcióinak könnyű elérését. A belső kialakításhoz használt Peugeot alkatrészeket kifogástalan minőség és érdekes kialakítás jellemzi. Ha ön is kiváló alkatrészt keres Peugeot autójához keresse fel bátran az alkatreszek.hu-t és itt garantáltan megtalálja.