Play Doh gyurma – játszunk kreatívan gyurmával

A gyurmával sokféleképpen lehet játszani és fejleszti a kreativitást. A gyurmázás közben megtaníthatjuk a színeket, formákat és taníthatunk még mondókákat, verseket is a gyúrt formákhoz megfelelően.

Play Doh gyurma nem ragadós és nem zsírós állagú, mint azt a hagyományos gyurmáknál megszokhattuk. Használatát főként 3 éves kortól ajánlják. Először 1950-ben hozták forgalomba Amerikában, az összetevői elsősorban liszt, só, víz és színezőanyagok. Gyerekekre tekintettel mérgező anyagot nem tartalmaz. A gyurmát bármilyen felületről könnyedén feltakaríthatjuk. Ma már szinte az egész világon ismertté váltak a Play Doh gyurma szettek. Nagyon jól formázhatók egész pici kezek számára is, és kellemes a tapintásuk. Számtalan színben és kiegészítővel megvásárolhatók a www.jatek-webaruhaz.hu weboldalon. A gyurmák jól záródó tégelyekben kaphatóak. Fontos, hogy használat után mindig tegyük vissza a kis dobozokba, mivel a levegőn kiszáradhatnak. Abban az esetben, ha előfordul, hogy megszárad, egy pici vízzel gyúrjuk át és mehet tovább a játszás.

A gyerekek számára kiváló készségfejlesztő játék. Könnyedén formázhatunk állatokat és növényeket is, a rengeteg színkombinációnak köszönhetően. A gyurma megjelenése óta, számos kiegészítővel és szettekkel bővítették a kínálatot, de az egyik legnépszerűbb mindvégig az elsők között piacra dobott Fun Factory. Ez a szett egy úgynevezett kis darálót tartalmaz, mely egy kar segítségével forgatható és különböző mintájú gyurma fonatokat kaphatunk. A szettben találunk meg egy kis műanyag kést, melynek segítségével megfelelő nagyságúra darabolhatjuk a gyurma csíkokat. Amennyiben szeretné meglepni gyermekét egy kreatív játékkal, akkor látogasson el a honlapunkra. További információt a +36 70 64 396, +36 70 93 33 708 telefonszámon kaphatunk, vagy az  info@jatek-webaruhaz.hu e-mail címen.