Rendetlen növények, amelyeket ne használjon medence közelében

Szeretne hosszú kapcsolatot fenntartani medencéjével vagy fürdőjével? Akkor kerülje el azokat a növényeket, amelyek miatt a medence körül takaríthat a gallyak, elhullott virágok, gyümölcsök és növényi törmelékek között.

A medence azért van, hogy élvezze az időt a családjával és a barátaival, miközben esetleg úszkál a kertje magánéletében. A karbantartási órák száma nem az, amire feliratkozott. A pillangósvirágúak csoportja egy örökzöld ausztrál őslakos fa ami cserjének is termeszthető, és krémes-sárga virágfürtjei vannak, amelyek szárai mentén tél végétől nyárig nőnek, attól függően, hogy hol lakik. A pillangósvirágúak minden fajának van hüvelye, valamint nedve. Amikor eljön az ideje, hogy az elengedje virágcsomóit, elterjednek az egész udvaron és a medencében. Ha szüksége van egy ilyen növényre, ültesse be az elülső udvarba, és remélje, hogy a hüvely és a virág lehullásakor hatalmas szél nem fúj. Az azálea „a kert honoráriuma”. A növény színei rózsaszínben, vörösben, lilában és fehérben pompáznak, és körülbelül 800 faj tartozik ebbe a nagy csoportba. A cserje sok kertész kedvence lenyűgöző és gyakran bőséges virágai, hosszú virágzási ideje és hosszú élettartama miatt – némelyik évtizedekig él, ha jól kezelik.

Ez nem azt jelenti, hogy az azalea szerelmeseinek nem lehetnek szeretett bokraik egy udvaron. Csak győződjön meg arról, hogy a növények olyan tartályokban vagy ágyakban vannak, amelyek a lehető legtávolabb vannak a medencétől. Miért? Hullik a levele és a virága is. Semmi sem olyan egzotikus és trópusi, mint a bambusz, amely gyorsan növekedhet és bőségesen elterjedhet, ha a csomós fajtát választja. Ha kertjében trópusi, ázsiai vagy japán fák vannak, és a bambusz használatához hirtelen hozzálát, ültesse távol a medencétől, hogy a levélszemét ne kerüljön a vízbe.