Rózsakvarc ásvány előnyei

A rózsakvarc ásvány a legnépszerűbb ásványok közé tartozik, ami nem is csoda, hiszen csodaszép rózsaszínű, ráadásul könnyen hozzáférhető. A szépséges rózsakvarc ásványból nagyon szép karkötőket és egyéb ékszereket lehet készíteni.

Rózsakvarc annak ellenére, hogy könnyen hozzáférhető, az egyik legértékesebb kristály. Ezt nem feltétlenül az árára kell érteni, hanem sokkal inkább arra, hogy a szeretet, az egyik legfontosabb érzés ásványa. A rózsakvarc másik fontos tulajdonsága, hogy képes csökkenteni a stresszt, melyre nagy szüksége van a huszonegyedik század emberének, aki jellemzően állandó rohanásban van. A rózsakvarc csodálatos ásvány enyhe rózsaszínnel, áttetsző színnel rendelkezik. Mivel nagyon szép ásvány, ezért gyönyörű ékszereket, például karkötőket lehet belőlük készíteni. A rózsakvarc karkötők a legnépszerűbbek közé tartoznak. Minden ásvány esetében megvan, hogy mely csillagjegy szülőttei számára igazán hatékonyak. A rózsakvarc esetében ez a Bika, Mérleg és a Rák. Mivel a rózsakvarcot a szeretet és szerelem ásványának tartják, ezért sokan úgy vélik, hogy képes bevonzani a szerelmet. A nagy Őt kereső személyek számára érdemes rózsakvarc ékszert hordani.

A lelki hatások mellett néhány nagyon hasznos testi eredetű jótékony hatást is a rózsakvarcnak tulajdonítanak. Ilyen például a fájdalomcsillapító hatás, illetve nagyon régóta a termékenység fokozására is használják. A rózsakvarcból áradó pozitív szeretet energia felfrissíti a fáradt lelket, energizáló hatású. Emellett számos egyéb tünet enyhítésére is tökéletesen alkalmas, mint például a különféle bőrbetegségek, allergia, asztma vagy vérszegénység. Bővebb információkért látogasson el az asvanyajandek.hu webáruházba és tekintse meg a széleskörű kínálatot!