Sharepoint – válassza a profi szolgáltatásokat!

Ossza meg és kezelje a tartalmat, az ismereteket és az alkalmazásokat a csapatmunka felgyorsítására, valamint az információk gyors megtalálása és a szervezet zavartalan együttműködése érdekében. Mindez a Shareponttal megvalósítható.

Sharepoint elérhető a kvazar.cloud weboldalon, ezért kattintson ide bátran, ha ön is kipróbálná ezt a szuper szolgáltatást. A SharePoint lehetővé teszi a csapatmunkát a dinamikus és eredményes  szolgáltatásokkal. Fájlok, adatok, hírek és források megosztására lesz lehetőség, ha a Sharepointot használja. Testreszabhatja webhelyét a csapat munkájának korszerűsítéséhez. Erőfeszítés nélkül és biztonságosan együttműködhet a csapat tagjaival a szervezeten belül és kívül, számítógépeken, Mac számítógépeken és mobil eszközökön keresztül. Tájékoztassa az alkalmazottakat mindenről az intraneten keresztül. Növelje a szervezeti hatékonyságot azáltal, hogy megosztja a közös erőforrásokat és alkalmazásokat az otthoni webhelyeken és portálokon. Mondja el történetét gyönyörű kommunikációs oldalakkal, továbbá gazdagodjon ismeretekkel a személyre szabott, célzott hírekkel az interneten és a SharePoint mobilalkalmazásokkal.

Csak egy kattintásnyira van attól, amit keres, a hatékony kereséssel és intelligens módszerekkel felfedezheti az információkat, szakértelmet és betekintést a döntések megalapozása és a cselekvés irányítása érdekében. A SharePoint gazdag tartalomkezelése, valamint a Yammerben ápolt értékes kapcsolatok és beszélgetések lehetővé teszik a szervezet számára, hogy maximalizálja a tudás sebességét. Bővebb leírásért és további információkért mindenképpen keresse fel a kvazar.cloud weboldalt, ahol felveheti velünk a kapcsolatot, hogy mindenről időben értesüljön, és minden részletet megtudjon a Sharepointról.