Sofőr állás szuper fizetéssel

Élelmiszert, ruházatot, autókat, állatállományt, üzemanyagot, bútorokat és még sok minden mást is a sofőrök szállítják hazánkba, így a magyarok által használt és elfogyasztott tárgyakat a sofőrök biztosítják. Gondolkodik azon, hogy sofőr legyen? A sofőrség hálás munka, hiszen a sofőrök olyan termékeket szállítanak, amelyek nélkül egyikünk sem élhet.

Sofőr állás bár mindenkit a driveral.hu weboldalon, tehát keressen fel minket ha ön is régóta érdeklődik a sofőr állások után. Tudta, hogy a hazánkban mozgatott teljes árutonna 70% -át teherautókon szállítják? Vagy azt, hogy ezek a kamionosok évente 9,2 milliárd tonna árut szállítanak hazánkban?  A Munkaügyi Statisztikai Hivatal szerint a sofőrök jövedelmének mediánja 2018-ban évi több millió forint volt. Néhol az átlagos kisteherautó-vezető 17 millió forintot keres évente, az átlagos platós sofőr pedig 20 milliót is kereshet évente – mindkettő lényegesen nagy összeg. A kamioniparban egy új sofőr az első évben általában körülbelül 10 millió forintot keres. Azonban a bónuszok – némelyik több százezer forint – valamint a biztonságért és megőrzésért járó bónuszok megnövelhetik ezt a fizetési összeget.

Sofőr állás
Sofőr állás

Mivel a teherautó-sofőrnek nincs szüksége diplomára, figyelembe veheti a tandíj költségét is, amelyet megtakaríthatna attól, hogy két vagy négyéves diplomát kelljen fizetnie. A teherfuvarozással kapcsolatos képzést gyakran az Önt felvevő cég biztosítja. Ha saját államában teherautóval szállít, 18 évesen kezdheti. Ha át akar haladni az állami vonalakon, akkor 21 évesnek kell lennie. Amíg a barátai összegyűjtik az egyetemi adósságot, ön ingyenes képzésben részesül, és kiváló jövedelmet keres. Amennyiben többet tudna meg a sofőrködésről és a sofőr állásainkról, mindenképpen keresse fel a driveral.hu weboldalt.