Süngomba kedvező áron rendelhető webáruházunkból!

A süngomba neuroprotektív hatással bírhat, ami jótékony hatást gyakorol a neurodegeneratív betegségekre, valamint az idegkárosodás kezelésére. Antioxidáns és gyulladáscsökkentő hatást mutattak ki ezekben a gombákban. Bővebben erről weboldalunkon olvashat.

Süngomba kedvező áron vár mindenkit a gyogyvarazs.hu weboldalra látogatva, ezért nézzen be hozzánk és válogasson kedvére süngomba termékeink között, hogy megtalálhassa azt, amit keres. A süngomba tudományosan Hericium erinaceus néven ismert, de más nevekkel is rendelkezik. Termőteste (a gomba föld feletti része, amelyet jellemzően takarmányoznak) fehér, szálkás és minden más gombától eltérő. A süngomba mindig nyár végén nő, és olyan fákon képződik, mint a bükk és a tölgy, valamint további Észak -Amerikában, Ázsiában és Európában őshonos fákon. Bár ez ehető (és finom) gomba, lehet, hogy nem látta az élelmiszerboltban, mert rövid az eltarthatósága. A hagyományos kínai orvoslás ezt a gombát az agy és az idegrendszer egészségének támogatására használta. Ma ezek miatt és más okok miatt használják.

A süngoba táplálja az agyat, átlépve a vér-agy gátat, hogy közvetlenül támogassa az agysejteket, és béta-glükán poliszacharidokat tartalmaz az immunrendszer támogatására. Ez az erőteljes kis gomba segíthet megőrizni a hangulatát. A süngomba az agyi és kognitív támogatást nyújtó tulajdonságairól híres. Most a tanulmányok továbbra is erre a gombára mutatnak az agy egészségének érdekében. Amennyiben megtekintené süngomba kínálatunkat vagy éppen az árakat, tekintse meg weboldalunkat a gyogyvarazs.hu-t és itt megtalálhatja az árakat és a kiszállítási részleteket is ha rendelni szeretne. Weboldalunkon megtalálhatja elérhetőségeinket is, ha kérdezni szeretne a süngombáról.