Szeretnél folyami hajón dolgozni?

Aki még nem dolgozott tengeri hajón, ám nagyon szeretne, nem árt, ha előtte szerez egy kis tapasztalatot, hiszen így nagyobb eséllyel dolgozhat majd később tengeri hajón is. Erre a folyami hajós munka remek lehetőség, hiszen így belekóstolhat az utazni vágyó a hajós munkába még mielőtt tengeri hajón kezdene el dolgozni.

A folyami hajós munka egy olyan remek lehetőséget kínál, melynek köszönhetően megismerkedhetünk a hajós munka formájával, annak minden szépségével, illetve nehézségével. A folyami hajós munka során a személyzet 2-3 fős kabinokban van elszállásolva, és teljes ellátást is kapnak.

Nem rejtegetnivaló dolog, hogy a munkarend hét napos, és az sem ritkán fordul elő, hogy napi 10-12 órát is kell dolgozni. Ám ez nem jelenthet akadályt, illetve problémát azok számára, akik kedvelik a kihívásokat, és bizonyítani is szeretnék, hogy megállják a helyüket egy-egy ilyen munkahelyen.

A folyami hajós munka a jelentkezőket év elején, azaz január-február hónapban várja, ám ez nem jelenti azt, hogy az év többi időszakában nem lehet jelentkezni folyami hajós munkára, hiszen év közben is szükség mutatkozik személyzetre a szabadságok, valamint a sérülések miatt. A Crew Agency irodájának adatbázisába egyszerűen regisztrálhatunk, hogy biztosan ne maradjunk le a folyami hajós munkáról. A Crew Agency ugyanis úgymond előszelektálja a jelentkezőket. Mindezt egy interjú keretében teszi, ahol elsőként a nyelvtudást méri fel, melyre feltétlenül szükség lesz, ha valaki tengeri, illetve folyami hajós munkát szeretne végezni.

Ha szeretne többet is megtudni a folyami hajós munkákkal kapcsolatban, akkor látogasson el a crew.hu internetes oldalra, ahol azt is megtudhatja, hogy milyen munkakör betöltéséhez milyen tapasztalatra lesz szüksége, ha folyami hajós munkát szeretne vállalni.