Szíjtárcsa – alkatrészek autókhoz

Az emberek szeretnek megbízható helyről vásárolni, hiszen tudják, hogy csak így fognak minőségi terméket kapni. Lényegtelen, hogy üzletből, vagy internetes webáruházból vásárol, csupán a minőségre és a termékek árára kell figyelni. Ha minőségi autó alkatrészt vásárol, akkor hosszú évekig nem fog meghibásodni a járműve.

Szíjtárcsa feladata, hogy a bordázott és fogazott szíjakat meghajtsa, hogy így egy másik szíjtárcsa mozgása beindulhasson. Annak érdekébe, hogy a szíjtárcsán jobb legyen az erőátvitel fogakat helyeztek el rajta. A fogas szíjtárcsáról tudni kell, hogy rugalmasok és zajtalan működése van. A bordás szíjtárcsán mélyedések találhatóak, azért, hogy a súrlódás nagyobb legyen. Ha a járművében a szíjtárcsa meghibásodik, akkor a vezérmű megható szíj tönkre megy, de a vízhűtés is megszűnik az autóban. A szakemberek szerint abban az esetben szükséges a szíjtárcsát kicserélni, ha a fogai vagy bordái úgy megkoptak, hogy képtelenek a szíjat, de ha a szíjtárcsa csapágy hibásodik meg, akkor is mindenképp cserélni kell az alkatrészt.

Ha még több hasznos és fontos információt szeretne megtudni az autóban található szíjtárcsáról, akkor látogasson el bátran a www.alkatreszek.hu weboldalra. Célunk, hogy a vásárlók elégedettek legyenek, ezért kizárólag a márkás, minőségi alkatrészek árusításával foglalkozunk. Ha szeretne szakembereinktől tanácsot kérni, vagy a megrendeléssel kapcsolatban merültek fel kérdései, akkor tárcsázza a +36 62/468-444 telefonszámot, vagy írjon üzenetet az info@kovacsauto.hu e-mail címre. Garantált, hogy maximálisan meg lesz elégedve, ha tőlünk vásárolja meg a járművéhez szükséges alkatrészeket. Jelenlegi akciónk, hogy ingyen házhoz szállítjuk a megrendelt csomagokat.