Szilikon zsír minden mennyiségben online!

A szilikon zsír egy szervetlen Si-O gerinc kombinációja, amelyhez szerves funkciós csoportok kapcsolódnak. A szilícium-oxigén kötés biztosítja a szilikon magas hőmérsékleti ellenállását és rugalmasságát a hőmérséklet széles tartományában.

Szilikon zsír elérhető kedvezményes áron a szilikon-webaruhaz.hu weboldalon, tehát keresse fel bátran weboldalunkat és itt mindent megtalál ami fontos ebben a témában. A szilikon gyártási folyamata és anyagösszetétele nagy rugalmasságot biztosít számára, ami oly népszerűvé teszi sokféle felhasználásra. Képes ellenállni a rendkívüli hőmérséklet-ingadozásoknak akár -60 °C-tól akár 300 ° C-ig is. Kiváló környezeti ellenálló képességgel rendelkezik az ózontól, az UV-sugárzástól és az általános időjárási igényektől függetlenül, így ideális kültéri tömítéshez és elektromos alkatrészek, például világítás és házak védelméhez. A szilikon polimert erősítő töltőanyagokkal és feldolgozási segédanyagokkal összekeverve merev gumi képződik, amelyet ezután magas hőmérsékleten térhálósíthatunk akár peroxidok, akár poliaddíciós kötés alkalmazásával.

A legtöbb más zsírral ellentétben a szilikon ellenáll a szélsőséges hőmérsékleteknek, 200 °C felett és akár mínusz 60 °C alatt is. Olvadáspontok esetén a szilikon csak a hőmérséklet miatt nem olvad meg, függetlenül attól, hogy milyen meleg lesz. Ha például a szilikont akár hosszabb ideig is 150 °C-ra melegítik, akkor annak nem szabad megváltoznia. Ha 200 °C-ra melegítjük, idővel keményebbé és kevésbé nyújthatóvá válik, míg ha 300 °C fölé melegítjük, gyorsan keményebbé és kevésbé nyújtóvá válik. Azonban még akkor sem olvad meg, ha ilyen magas hőmérsékletnek van kitéve. Amennyiben többet tudna meg a szilikon zsírról kattintson a szilikon-webaruhaz.hu-ra.