Színvonalas kővédő fóliázás

A festékvédő és kővédő fólia többféle méretben kerül forgalomba. A festékvédő készleteket egyedi tervezésű, járműspecifikus festékvédő készlet-minták alapján készítik, amelyek megfelelnek az autójának. Ezeket a kővédő készleteket ezután megfelelő, mégis egyszerű alkalmazási eszközök és videó utasítások segítségével önállóan lehet alkalmazni a sérülékeny területeken, megteremtve a kővédelmet autójának.

Kővédő fóliázás várja önt is a kovedofoliazas.hu weboldalon, ezért itt a helye nálunk, ha önt is érdekli ez a téma és ha ön is szeretne többet tudni arról, hogyan működik a fóliázás. A professzionális telepítésre kínált első generációs festékvédő és kővédő fóliák egyike az 1990-es évek elején kifejlesztett 3M fólia. Amióta a 3M védőt professzionális telepítésre fejlesztették ki, a második, sőt a 3. generációs 3M fóliát is kifejlesztették az aero guard film technológiájának felhasználásával. Ezek a védőfóliák nem sárgulnak, kopásállóak és rendkívül rugalmas festékvédő fóliák, amelyek életképessé tették ezt a terméket. Egyre többen ismerik fel a festékvédő fólia előnyeit, és önállóan telepítik a kővédő készleteket autóikba. A láthatatlan kővédő fóliák tartalmazzák az ajtóvédelmet, a fejlámpa burkolatait és a járművek szinte minden más kő által sebezhető részének védelmét. Csapatunk csakis a legjobb 3M fóliákat kínálja a legismertebb márkáktól.

Csapatunk által használt 3. generációs uretán fóliák gyakorlatilag láthatatlanok, és ez a láthatatlan, automatikus kővédő és festékvédő fólia nemcsak a gépjárművek, hanem a vízi járművek, repülőgépek, szórakoztató elektronikai cikkek és szinte minden sima felület védelmére is alkalmas, amely sérülékeny a karcolásokra és a kopásra, valamint amely kővédelemre szorul. További részletekért és a teljes kővédő fólia kínálatért bátran keresse fel a kovedofolia.hu weboldalt és itt mindent megtudhat erről a témáról ami csak érdekelheti.