Szlovákia utazás mindenkinek!

Igen, Szlovákia a felszínen igazán figyelemre méltó, de tudja ön, valójában mi rejtőzik a föld alatt? A csodálatos és egyedi barlangok teljesen új világa várja Szlovákiában ezért érdemes ide látogatni.

Szlovákia utazás elérhető az invia.hu weboldalon méghozzá igen jó áron, tehát nézzen be hozzánk és megtalálhat mindent Szlovákiáról és az utazások árait is megtekintheti. Például a Dobsinska jégbarlangot egész évben jég borítja, és a világ egyik legjelentősebb jégbarlangjának számít. Az Ochtinska-barlang a világ három barlangjának egyike, gazdag aragonit természetes díszítéssel – a két másik Mexikóban és Argentínában található. A Domica barlang része a 25 km hosszú barlangrendszernek. Ha a földalatti vizek elég magasak, akkor a motor nélküli kis csónakokban hajózhatunk egy földalatti folyón egészen a magyar Baradla barlangig. Ez csak három, úgyhogy képzelje el, hogy több mint 7 ezer barlangjuk van, és 12-t közülük meg is látogathat. Nemzeti parkjaik nemcsak a túrázásról szólnak – vonzó tevékenységek keverékét kínálják. Kipróbálhatja a „szlovák tutajozást” a Dunajec folyón, lapos fa tutajokon, népviseletben levő idegenvezetővel, amely végig vezet a fenséges hegyláncokon.

Próbáljon meg sétálni a fák körül a Bachledova-völgyben, keressen vízeséseket a Szlovák Paradicsom Nemzeti Parkban, keresse meg a belső gyereket a Magas-Tátra bobjain, vagy csak lazítson egy világszínvonalú szálloda egyik fürdőjében. Nem kell időgép, hogy visszamehessen az időben. Csak látogasson el a hagyományos falvak egyikébe, ahol festői faházak és dekoratív festmények vannak, és hirtelen egy mesében találja magát. További részletekért és a teljes leírásért nézzen be az invia.hu weboldalra. Weboldalunkon elérhetőségeinket is megtekintheti ha kérdezni szeretne valamelyik ajánlatról.