Tartós bérlet alacsony áron

Már a legnagyobb cégek és vállalatok is gyakran választják a tartós autóbérlést, hiszen rájöttek, hogy hosszútávon sokkal olcsóbb megoldás, mint több autót egyszerre fenntartani. Mi nem dolgozunk árfolyam ingadozással és önrésszel, tehát az árak folyamatosan változatlanok, tehát a kiadásokat meg lehet előre tervezni, nem fogják meglepetések érni. A költségvetés elkészítése is sokkal egyszerűbb  ha mindig fix áron bérel autót.

Tartós bérlet elérhető igazán alacsony áron a kocsiguru.hu weboldalon, ezért megéri ide látogatni, hiszen mindent megtudhat a tartós bérletről. A tartós bérlet minden cég számára megéri, hiszen minőségi szolgáltatásokat biztosítunk jó áron. Mivel nincsenek minden cégnak sajt autói, a bérlés lehet a legkézenfekvőbb és legrugalmasabb megoldás. A tartós bérlés azért előnyös, mert nem önre hárul az autó szervizelése, tehát bármi probléma merül fel az autóval kapcsolatban, azt cégünk intézi el, tehát az autómentés és a kárrendezés is a mi feladatunk ha ezekre kerülne a sor. A tartós bérleti díjunk tartalmazza az időszakos gumicserét, valamint a teljeskörű szervizt is.

Ha kérdéseket szeretne feltenni az autóbérlésről, akkor mindenképpen megéri felvenni a kapcsolatot barátságos ügyfélszolgálatunkkal az info@kocsiguru.hu e-mail címen, vagy tárcsázza bátran telefonszámunakt a +36 70 606 4250-át és itt egyetlen kérdése sem marad majd megválaszolatlanul. Amennyiben még ennél is több részletet és információt szeretne megtudni a tartós bérletről, a bérelhető autókról, a bérlés előnyeiről, vagy esetleg ha megtekintené az autó kínálatot az árakkal és illusztrációkkal együtt, akkor jó helyen jár weboldalunkon, a kocsiguru.hu-n. Mivel áraink alacsonyak, szolgáltatásaink pedig minőségiek, ügyfeleink elégedettek.