Tavasszal tisztítsuk meg a lelkünket is!

Minden ember fényből, szeretetből és intelligenciából áll. Ezeknek a tulajdonságoknak az összessége a puszta energia összetevői. Ebből következik az, hogy energiával rendelkező lények vagyunk.

Csakratisztítás által elvághatjuk a kötelékeket és az átkokat, melyeket rég magunkon hordoztunk. Bármit mondunk vagy teszünk, meghatározza azt, hogy hogyan érezzük magunkat és, hogy mit tapasztalunk. Vagyis, azok a dolgok melyekre legtöbbet gondolunk, mint pl. pénz, kapcsolatok, spiritualitás mind hatással vannak az energiaközpontokra. Valójában ezeket az energiaközpontokat nevezzük csakráknak. A testünkben nagyon sok csakra található, általában a gyógyítók és a médiumok csak a nagyobbakkal foglalkoznak. A testünkben található csakrák megállás nélkül sugározzák és fogadják az energiát. Ha negatív gondolatok vesznek körül bennünket, akkor a csakráink sötét színűre váltanak. A szennyezett csakrák nem tudják kellőképpen továbbítani az energiákat, és ez által kiegyensúlyozatlannak érezzük magunkat. Amikor az áramlás megfelelő, akkor jól érezzük magunkat, aktívak és vidámak vagyunk.

Olyan esetekben érdemes a csakránkkal foglalkozni, ha érezzük, hogy beborult a mindennapi egyensúlyunk. Pl. vannak olyan emberi kapcsolatok, amelyek által úgy érezzük, hogy birtokolni szeretnének bennünket, vagy, hogy magához akar kötni. Ilyen esetekben ez a kötelék megakadályozza az energia szabad áramlását. De előfordulhatnak olyan esetek is mikor valaki úgy érzi, hogy megátkozták. Ha megtisztítjuk a csakráinkkat, azzal tiszta áramlást biztosítunk az energiáknak az auránkban. Amennyiben felkeltettük az érdeklődést keressen fel személyesen Dunaújvárosban, vagy a 06 30 8623352 telefonszámon. Kattint a www.eletenergia.gportal.hu-ra.