Travel channel online műsorújság ingyen

A Travel Channel egy 24 órás kiemelt műsorszolgáltató, amely elsősorban az utazás és a szabadidő területéről sugároz dokumentumfilmeket. A program elsősorban utazási célpontokról, külföldi konyháról, idegen kultúrákról, természetről és vásárlásról, valamint hátizsákos turizmusról, kulináris utazásról, ökoturizmusról és luxusutazásról szóló dokumentumfilmekből állt.

Travel channel online várja a musor.tv weboldalon, tehát kattintson ide bátran hogy megtekinthesse akár az egész heti travel channel műsort. A Travel Channel 1994-ben indult. 2013. március 25-én az állomás új logót kapott, és átdolgozták a műsorstruktúrát, amely 2018. december 2-án ismét átdolgozásra került, így a Travel Channel utolsó logója is megszületett. A Travel Channel 2019. március 1-jén leállította a sugárzását Németországban. 21 nyelven sugározzák Európában, a Közel-Keleten, Afrikában és Ázsiában. A Travel Channel 1994-ben kezdte meg a műsorszórást, és 20 műholdas közvetítésével több mint 850 kábeles, műholdas és IPTV-platformot ér el 125 sugárzási régióban. 2010. november 15-én kezdte meg a Travel Channel HD sugárzását Európában. A Travel Channel HD nem fogható mindenhol. A Travel Channel a nagy kábelhálózat-üzemeltetők, a Unitymedia és a Kabel BW programcsomagjának része.

A Discovery Communications 1997-ben megszerezte a csatorna 70%-os tulajdonrészét, majd 1999-ben megvásárolta a fennmaradó 30%-os részesedést Paxsontól. 2007 májusában a Discovery Communications eladta a Travel Channel-t a Cox Enterprises leányvállalatának, a Cox Communications-nek egy nagyobb, több milliárd dolláros összeg részeként. 2009. november 5-én a Scripps Networks Interactive 65%-os részesedést szerzett a hálózatban 1,1 milliárd dollárért; az ügylet 2010 januárjában zárult le. Amennyiben többet tudna meg a csatornáról és a műsorokról, nézzen be a musor.tv weboldalra.