Tűzvédelmi szabályzat készítése

A tűzbiztonsággal kizárhatjuk a tűzvédelmi hiányosságokat, felkészülhetünk egy-egy tűzesetre, és megelőzhetjük a legrosszabbat, hogy cégünk értékei hamuvá váljanak, és mindent újra kelljen felépítenünk.

Tűzvédelmi szabályzat készítését, kedvező áron vállalja országszerte a Pro Controllers Bt.. A törvény értelmében, minden gazdálkodó tevékenységet folytató magán- és jogi személynek, a jogi és a magánszemélyek jogi személyiséggel nem rendelkező szervezeteknek, valamint mindenkinek, aki a munkavégzésben ötnél több munkavállalót foglalkoztat, illetve ha ötvennél több személy befogadására alkalmas létesítményt működtet, vagy a fokozottan tűz- és robbanásveszélyes besorolás esetén és kereskedelmi szálláshelyeken, tűzvédelmi szabályzatot kell készíteni. Ha ezt a törvény általi előírásokat nem tartjuk be, a Munkavédelmi Főfelügyelőség és a Tűzoltóság helyszíni bírsággal sújthatja az ezért felelős személyt, tűzvédelmi bírságot szabhatnak ki, valamint a felelős vezető személy ellen még szabálysértési feljelentést is kezdeményezhetnek.

Cégünk vállalja ennek a tűzvédelmi szabályzatának az elkészítését, valamint ezenkívül, a szakterületünk közé tartozik még a munkavédelem, villamosbiztonság-technika és élelmiszer-higiénia. Mi minden vállalkozás számára lehetővé tesszük, hogy nekik csak az irányítással kelljen foglalkozniuk. Ha minket választ, mi több személy és több szerződés esetén kedvezményeket biztosítunk. Látogassa meg a munkavedelemestuzvedelem.hu oldalt, ismerkedjen meg árainkkal, a szabályzat elkészítésének menetével, tudjon meg többet rólunk, a munkánkról, és ha Önnek minden megfelel, az itt található elérhetőségek egyikén, vegye fel velünk a kapcsolatot, kérjen igényfelmérést, illetve tanácsot.