Utazás okosan a legjobb feltételekkel

Ha utazni készül, használja ki az utazási pontokat és egyéb speciális promóciókat. Ha gyakran marad meg repülési esetleg hitelkártya-pont vagy más promóciós jutalom, fontolja meg, hogy beváltsa őket az utazáshoz. Ezzel jelentős összeg megtakarítását teheti meg, és az akciótól függően további olyan utazási lehetőségekkel is megismertetheti Önt, amelyekről nem tudott.

Utazás okosan az axa-assistance.hu-val lehetséges, ezért kattintson ide bátran és tudjon meg mindent arról, hogy hogyan érdemes elutazni manapság. Minden utazását hitelkártyával fizesse ki. Ez segít megtakarítani a pontokat, hogy később használhassa azokat. Kérjen biztonsági előzetes hozzáférést, ha légi úton utazik. Attól függően, hogy mennyire forgalmas a repülőtér, órákat veszíthet a sorban várakozással, hogy megkapja a biztonsági engedélyt. Ennek elkerülése érdekében utazás előtt nézzen fel az internetre, és jelentkezzen a TSA Pre-Check vagy országa saját megfelelő programjára. Bár nem ingyenesek, ezek a programok eltávolítják az utazással járó stresszt. Csak azokat a dolgokat hozza magával, amelyekre szüksége van az utazás során.

Amikor eldönti, mit vegyen fel az útjára, próbáljon meg olyan tárgyakat becsomagolni, amelyek használatának esélye legalább 80%. Ide tartoznak például a fő ruházati cikkek, a személyes higiéniai termékek és a fontos elektronikus cikkek.  Ha nem gondolja, hogy használ valamit, hagyja otthon, hogy könnyebbé és kezelhetővé tegye bőröndjeit. Ahelyett, hogy rengeteg egyedi ruhát hozna magával, próbáljon meg csomagolni néhány cserélhető ruhadarabot, amelyeket összekeverhet és különböző együtteseket hozhat létre. Ez megakadályozza a gyűrődéseket, miközben további csomagolási helyet nyit meg. További tippekért keresse fel az axa-assistance.hu-t.