Vásároljon minőségi Ubiquinol készítményt!

Az innovatív Tenmag Bioaktív Q10 Ubiquinol nyolcszor hatékonyabb, mint a Q10 koenzim, amit sokan kedvelnek. Viszont sokaknak biztosan ismeretlen a Ubiquinol, így az alábbiakban elmagyarázzuk mit érdemes tudni róla, illetve eláruljuk, hogy miért érdemes az új, innovatív terméket megvásárolni!

Ubiquinol sokak számára valószínűleg ismeretlen kifejezés. A Q10 Ubiquinol az emberi szervezet minden egyes sejtjét tiszta sejtenergiával látja el. Ennek köszönhetően a szervek jóval nagyobb hatékonysággal tudják ellátni élettani funkcióikat. Ez különösen azért lényeges, mert kilencvenöt százalékban ezáltal jön létre az emberi testben termelődő energia. A Tenmag Q10 Ubiquinol + 500 mg C-vitamin úgy jött létre, hogy a magyar Nobel-díjas vitamint a japánok egyik legjobb termékével ötvözték a szakemberek az egészség jegyében. A szervezetben lévő Q10 Ubiquinol éppen úgy viselkedik, akár egy vitamin. Enélkül a test képtelen energiát termelni, illetve a szervek megfelelő működéséhez elengedhetetlen. A szervezet 25-30 éves korig képes előállítani, valamint némely táplálékokban is megtalálható.

Abban az esetben, ha valaki megfelelően táplálkozik és a Q10 Ubiquinol is folyamatosan pótolva van, akkor sokkal energikusabb, egészségesebb lehet, mondhatni alig fogja érezni az öregedést. Az életfolyamatok mindegyike energiafelhasználással jár, így a Q10 Ubiquinol nagyon fontos a szervezet számára. Talán mondanunk sem kell, hogy elsősorban a nagy energiafelhasználású szervek igénylik a Q10 Ubiquinolt. Ilyen például a szív, az izomzat, az agy, a vesék és a máj. Ha csökken a Q10 Ubiquinol értéke a szervezetben, akkor ezek a szervek érzik meg először. Ha szeretné szervezetében pótolni a Q10 Ubiquinolt, akkor azt javasoljuk, hogy látogasson el a tenmag.hu webáruházba és rendeljen!