Védjegy ügyvéd óriási tapasztalattal

A helyi vállalkozások, multinacionális vállalatok, jótékonysági szervezetek és hírességek mind tulajdonosai a védjegyeknek. A védjegy bármilyen jel lehet, amely azonosítja Önt az áruk vagy szolgáltatások tulajdonosaként annak egyértelművé tétele érdekében, hogy az Öné.

Védjegy ügyvéd vár mindenkit a drkocsis.hu weboldalra látogatva, ezért nézzen be hozzánk és győződjön meg arról, hogy mikor érdemes védjegy ügyvédet fogadni. Ez az az a jelvény, amellyel az ügyfelek megtalálják termékeit vagy szolgáltatásait a piacon. A védjegy tulajdonosa kizárólag ezt a megjelölést használja. Használata után kereskedelmi hírneve kapcsolódik vállalkozásához – ezáltal a védjegyei a legértékesebb eszközök közé kerülnek. A bizalom szimbólumai. Sok mindent be lehet jegyezni védjegyként – a nevek és logók a leggyakoribbak. A védjegy minden olyan dolog lehet, amely lehetővé teszi a fogyasztók számára, hogy megkülönböztessék az Ön áruit vagy szolgáltatásait a másik termékeitől vagy szolgáltatásaitól. Gondoljon az Intel-re, és hallani fog egy bizonyos csilingelést, a BP egy bizonyos zöld árnyalatot varázsol, a Toblerone pedig a csokoládé csúcsairól híres. Igen – a hangok, a színek és az alakok is bejegyezhetők védjegyként.

A védjegynek egyedinek kell lennie, így nem keverhető össze egy már bejegyzett védjeggyel. Ez lehet sem leíró – ezért nem nevezheti új márkáját úgy, hogy hasonlítson a régihez. Így nem nevezhetné Plumának – mert könnyen összezavarhatja az embereket a Puma miatt. A cégnevének regisztrációja vagy a domainnév birtoklása gyakorlatilag semmilyen törvényes jogot nem ad arra, hogy megakadályozza, hogy valaki más használja a nevét vagy logóját. Amennyiben többet tudna meg nézzen be a drkocsis.hu weboldalra, és itt a szolgáltatások listáját is megtekintheti.