Vitorlásbérlés a sok színű Balatonon!

Minden évben rengetegen látogatnak el a Balatonra, azonban nem csak a pancsolás, a két napozás közti lángosozás és a vízibiciklizés miatt érdemes ellátogatni a magyar tengerhez, hanem érdemes kipróbálni a vitorlázást is! A vitorlás hajón új aspektusát ismerheted meg a szeretett Balatonnak!

Vitorlásbérlés a Balatonon olyan élményeket adhat neked, amelyekre még hosszú évek múltán is mosolyogva, örömmel fogsz visszagondolni. Sokan, talán te is, évente ellátogatnak a Balatonra, azonban a balatoni vitorlázás mégis kimarad az életünkből. Holott nagyon sok pozitív élményt adhat a vitorlázás, sőt akár kiút lehet a mindennapi stressz, mókuskerék elől. A vitorlázás során rengeteg új élménnyel gazdagodsz, ráadásul azokkal élheted ezt át, akiket a legjobban szeretsz. A Phoenix névre keresztelt hajót Hankóczy Banacsek Jenő tervei alapján építették a Váci és a Balatonfüredi Hajógyárban. A hajó nagyon sokáig a Galyatető nevet viselte, azonban mivel akkoriban főként német turisták voltak a hajó vendégeik, akik nem igazán boldogultak a hajó nevének kiejtésével, Szilágyi Miklós tulajdonos úgy döntött, hogy átnevezi a hajót, amely megkapta a Phoenix nevet.

Vitorlásbérlés a Balatonon
Vitorlásbérlés a Balatonon

Huszonhat év sikeres hajózást követően Szilágyi Miklós úgy döntött, hogy átadja a helyét a kapitányi poszton, 2020-ban pedig tulajdonost is váltott a hajó. A Phoenix összesen harminc fő befogadására alkalmas, így nem csak párok számára alkalmas romantikus vitorlázás céljából, hanem akár csapatépítés vagy osztálykirándulás esetén is kiváló alternatíva. Felejtsd el a négy fal közti megszokott csapatépítőket és válassz egy olyan programot, amely valóban kimozdítja a kollégákat a komfortzónájukból! Bővebb információkért látogass el a yachtparty.com weboldalra, ahol többek közt elérhetőséget is találsz!