Vízforraló kedvező áron kapható!

Ha 2400 wattos elektromos vízforralót használ, ez azt jelenti, hogy másodpercenként 2400 joule villamos energiát fogyaszt, és nagyjából ugyanannyi energiát juttat a vízbe, mint másodpercenként a hőt. Osszon el 378 000-et 2400-mal, és úgy találja, hogy a vízforralónak körülbelül 160 másodpercre van szüksége a munka elvégzéséhez, ami jól hangzik – az elektromos vízforraló forralása általában 2-3 percet vesz igénybe.

Vízforraló kedvező áron rendelhető meg a digitalweb.hu weboldalra látogatva, tehát keressen fel minket bátran és mindent megtalál a vízforralókról. Az elektromos vízforraló csak néhány perc alatt képes felforralni a vizet, mert sokkal gyorsabban és hatékonyabban adhat hozzá hőenergiát a vízhez, mint egy nyílt tűz (amely lehetővé teszi a hő minden irányba történő távozását). Ha a vízforralója körülbelül 2400 watt (W) volt, akkor ez azt jelenti, hogy az elemen áthaladó áram 2400/240 vagy 10 amper (A) lenne. A háztartási normák szerint ez nagyon sok áram: ehhez képest az a kis töltő, amely az iPodhoz jár, maximálisan 0,67 ampert vesz fel – a vízforraló 15-ször többet használ! Tehát a válasz arra, hogy egy elektromos vízforraló milyen gyorsan működik, egy viszonylag nagy elektromos áram felhasználásával adható meg.

Ha elege van a várakozásból, és szeretné, ha gyorsabban forralna a kannája, csak két dolgot tehet. Az egyik az, hogy több elektromos áramot használjon – más szóval, vegyen egy erősebb vízforralót; a másik felhasználás kevesebb víz használata. Az „azonnali” forralók amelyek nagyon gyorsan képesek felforralni egy csésze vizet, kombinálják ezeket a módszereket. Nagyobb fűtőelemet használnak, mint egy hagyományos vízforraló (általában 3000 watt vagy annál nagyobb), és úgy vannak kialakítva, hogy az elem biztonságosan működjön csak kis mennyiségű vízzel érintkezve. Amennyiben megtekintené széles kínálatunkat kattintson a digitalweb.hu-ra.