Vízöntő napi horoszkóp elérhető online

A Vízöntőknek meg kell találniuk a tökéletes lelki társat, ha meg akarják tanulni, hogyan adják át megfelelően érzelmeiket mások felé. Bővebben erről weboldalunkra kattintva olvashat majd.

Vízöntő napi horoszkóp elolvasható a napi-horoszkop.hu weboldalon, tehát nézzen be hozzánk még ma és tekintse meg a Vízöntő horoszkópot teljesen ingyenesen. A Vízöntő nagyon hűséges, megbízható, és őszinte. Szorosan őrzik azokat a titkokat, amelyeket mások mondanak nekik, és soha nem mondják el senki másnak, hacsak nem kapnak engedélyt rá. A Vízöntők képviselik a Vízöntő tengelyét: a politikai és társadalmi felfordulás és káosz felemelő és békés átalakítását a mai nap elnyomásának valamint az elavult tekintélynek és előírásoknak a lebontása érdekében; a végeredmény reményük szerint az egész emberiség új rend- és hitrendszerekkel való felváltása lenne, hogy a futurisztikus és az utópikus összetartozásban békében és jólétben egyaránt éljenek a tömegek idealista egységével.

Időtartam: január 20-tól és/vagy 21-től február 17-ig és/vagy 18-ig (az időpontok a szökő évektől és a napéjegyenlőségek menetétől függően változhatnak és változhatnak). A Vízöntő, vagy a Vízhordó az állatöv 11. jele. Az e jel alatt született emberekről tudni lehet, hogy intelligensek, innovatívak és őszinték, de a negatív oldalon érzelem nélküliek, lázadóak és kiszámíthatatlanok is lehetnek. A Vízöntő az összes állatöv közül a legrövidebb időtartammal rendelkezik a tél közepén, és viszonylag rövid, január 21-től február 17-ig terjedő hosszúsága van. További részleteket és információkat a vízöntő csillagjegyről a napi-hororszkop.hu weboldalon olvashat méghozzá teljesen ingyenesen. Amennyiben esetleg más horoszkópok után nézne akkor is mindenképpen érdemes weboldalunkra látogatnia.