Weboldalkészítés nagy szakértelemmel

Most jött el az ideje, hogy elinduljon az online jelenléttel is a vállalkozásának népszerűsítésére? Ha igen, az a jó hírünk, hogy nem késett le. A „jobb később, mint soha” elv itt is érvényesül. a weboldalkészítés.

Bár hátrányban lesz, amikor a starthoz áll, ez kétségtelen és nem is szeretnénk áltatni, de az első lépést már megtette azzal, hogy weboldalkészítésre szánta el magát. A weboldalnak viszont akkor van értelme, ha az interneten keresők megtalálják az Ön cégét. Nem elég tehát egy tetszetős és informatív weboldalt készíteni, hanem azt láthatóvá, megtalálhatóvá is kell tenni.

A munkafolyamatok ezen részével nem minden informatikai vállalkozás foglalkozik, egyrészt mert a SEO (keresőoptimalizálás) nem mindenkinek a szakterülete, másrészt mert munka és időigényes az eredményessé tétele. Elkészül tehát a honlap, de ha nem a Google irányelveinek útmutatása szerint van megépítve, vagy nincs optimalizálva, akkor olyan lesz, mint egy gyönyörű autó, amit a garázsban tartanak és soha senki nem láthat.

A weboldal készítés kapcsán szerkesztett weboldalak mindegyike egy alap optimalizálással készült, ahogyan a Google is szereti. Keresőbarát url-ek és releváns tartalmak, kitöltött meta és title adatok szerepelnek bennük, amelyeknek alapvetésnek kellene lenniük, mégsem jelennek meg minden megépített honlapon.

Ha ezek megvannak, már van egy jó táptalajunk a honlapunk eredményessé tételéhez. Természetesen a megfelelő mennyiségű és minőségű tartalom is szükséges ahhoz, hogy a nagy testvér megítélése jó legyen a weblap számára. Ebben is segítségére lehetünk, ugyanis az egyszerű leírásoktól kezdve a mélyszakmai cikkeken át bármilyen tartalommal meg tudjuk tölteni a készülő weboldalát, mindeközben ügyelünk arra, hogy megfelelő kulcsszósűrűség is adott legyen.

Az expressz-weboldalkeszites.hu oldalán a weboldalkészítés ára 69.000 forinttól kezdődik, ami egy alap céges bemutatkozó honlapot takar. Az ezüst és arany csomagjaink 109.000, illetve 149.000 forintba kerülnek. Ettől eltérő árszabásnál egyedi kalkulációt végzünk az elvégzendő munka arányában.