Zolcer János legjobb könyvei online!

Sokan kérdezik Zolcer Jánostól, hogy a könyv megírásába Gorbacsov mennyire szólt bele? Zolcernak erre az volt a válasza, hogy Gorbacsov egyáltalán nem szólt bele a tartalomba. És nagyon büszkén mondja, hogy korábban nem írt előszót a róla szóló könyvekhez. Ebben azt írja: döntse el az olvasó, mennyire fog tetszeni neki a könyv!

Zolcer János Gorbacsovról szóló könyve megrendelhető a book24.hu weboldalra látogatva, ezért keresse fel bátran webáruházunkat, hogy megrendelhesse a könyvet még ma. Nos, úgy tűnik, a nép nagyon szereti a könyvet: több száz elismerést kapott eddig. Hogyan tudta végig kísérni Gorbacsovot karrierje során? Pedig a Szovjetunió első embere akkoriban a világ egyik vezető politikusa volt, folyamatosan járta a világot. 20 év nagyszerű idő! Sokszor és sok helyen találkoztak. Gorbacsov szülőfalujába, az észak-kaukázusi Privolnojaba vitte. Elment vele a dachába, ahol be sem engedte közeli munkatársait a Kremlbe. Meglátogatta otthonát Münchenben és Budapesten. Együtt rettegtek egy repülőn, hogy kifogy az üzemanyag és lezuhannak. Együtt söröztek a müncheni Hofbräuhausban, elmentek audienciára a pápához. Amikor Gorbacsov meglátogatta, bemutattam neki Gorbi nevű juhászkutyáját, Berlinben cigányzenét hallgattak, a budapesti Duna-korzón tejszínt ettek és komoly beszélgetéseket folytattak.

A sok helyszín, a sok érdekes ember rengeteg lehetőséget adott az alapos megismerésre. De ezen kívül sokat találkozott, beszélgetett a testőreivel, a titkárnőjével, a volt tanácsadóival, a munkatársaival. Élt Németországban, komoly és fontos, befolyásos emberekkel került kapcsolatba, sokan kérdezik hogy mire tanította meg leginkább ez a világ? „Mindenekelőtt ezzel a bizalommal soha nem szabad visszaélni, sem újságíróként, sem emberként. Sőt, mennyire becsülendő ez: ez a legnagyobb kincs, amit bárkitől kaphatunk.” Amennyiben könyvei iránt érdeklődne keresse fel a book24.hu weboldalt.