Zuhanyra szerelhető vízszűrő alacsony áron

A klóraminokat sokkal hatékonyabb fertőtlenítőszereknek tartják, mint a klórt, és sokkal bonyolultabb a vízből való eltávolításuk is, mint a klórt önmagában. Míg a szűrőközegek, sikeresen eltávolítják a klórt adszorpció útján, a klóraminok eltávolítása kiterjedtebb szűrőrendszert vagy hosszabb érintkezési időt igényel.

Zuhanyra szerelhető vízszűrő kapható a wellnetviztisztito.hu weboldalra látogatva, ezért nézzen be hozzánk és találkozhat a legjobb termékeinkkel.  A zuhanyszűrők csökkentik a bőrirritáló anyagokat, például a klórt és a klóraminokat a zuhanyvízből azáltal, hogy átengedik azokat a szűrőanyagon, például a KDF-en. Ha a klórtartalom megszűnik, a víz sokkal gyengédebb a hajhoz és a bőrhöz, és már nem visel durva vegyszerszagot. A KDF egy szemcsés cinkötvözet, amely elektronokat cserél a vízben lévő szennyeződésekkel, kémiailag átalakítva a klórt és a nehézfémeket jóindulatú anyagokká, amelyek nem károsítják a bőrt. A KDF-et (a „kinetic degradation fluxion” rövidítése) szintén népszerűen használják a víz ízének javítására is. KDF eltávolítja a vízből az oldott klórt azáltal, hogy a klóros fertőtlenítőszereket vízoldható, környezetbarát kloridionná alakítsa. Ahogy a klórozott víz áthalad a KDF izzószálon, a KDF-ben lévő két különböző fém (réz és cink) galvanikus vagy elektrolitikus reakciót hoz létre, amely a klórt kloriddá alakítja.

A klorid nem gátolja a bőrbetegségeket, nem befolyásolja negatívan a hajat, és nem visel semmilyen nemkívánatos ízt. A KDF emellett ügyesen eltávolítja a nehézfémeket, mint a vas, az ólom és a réz a vízellátásból. Ezenkívül a KDF tápközeg bakteriosztatikus és gátolja a belső baktériumok növekedését. A közeg megakadályozza az algák felhalmozódását a zuhanyszűrőben, és egyre gyakrabban használják a szénszűrőkben lévő bakteriosztatikus ezüst helyettesítésére. Amennyiben többet tudna meg és megvásárolná termékeinket nézzen be a wellnetviztisztito.hu weboldalra.